Leuke zanger voor uw feestje

Pop, soul, dance of Nederlands. Classics en de laatste hits. Grote kans op een volle dansvloer!

Wat de reden voor uw feestje ook is, met Singer in Suit wordt het in ieder geval iets bijzonders. Extra leuk: hij is eventueel ook dj. Helemaal compleet vanaf 590 euro!

NEEM CONTACT OP VOOR EEN MOOI FEESTJE!

U geeft een feestje?

Boek dan een leuke zanger voor uw feestje, zoals Singer in Suit. Hij is niet zomaar een zanger!

Compleet op uw feestje

Compleet op uw feestje

Bij optredens als zanger is professioneel geluid inbegrepen. Een boeking als zingende dj komt zelfs met een complete en exclusieve drive in show, inclusief een mooie lichtshow.
Dansen op uw feestje!

Dansen op uw feestje!

Singer in Suit zingt (en draait) veel dansbare nummers. Op veel feestjes gaat het dak er dan ook helemaal af. De hele avond feest met een hoofdletter 'F', met een leuke zanger op uw feestje!
Eventueel ook DJ!

Eventueel ook DJ!

Singer in Suit is eventueel ook uw allround dj. Zo kunt u relatief voordelig een avond- of middagvullend programma boeken, doorlopend en zonder pauzes op uw feestje.
Afwisseling op een feestje

Afwisseling op een feestje

U heeft misschien wel eens vaker een leuke zanger gezien op een feestje, maar was deze zo veelzijdig als Singer in Suit? Hij zingt van alles. En goed! De veelzijdigheid is ideaal bij een breed publiek met jong en oud, zoals op veel feestjes.

Hoelang wilt u een zanger (en dj) op uw feestje?

Voor de hele avond of voor een korter optreden

Hele avond of middag

Hele avond of middag

Compleet en doorlopend entertainment met een tijdsduur in overleg. Een absolute aanrader voor gevarieerd publiek. Avondvullend of middagvullend: dit is absoluut de populairste en meest geboekte optie van Singer in Suit.
3 x 30 minuten

3 x 30 minuten

3 x 30 minuten zangset. Uitgebreid genieten van de beste covers. Vaak gekozen door opdrachtgevers die al een andere dj hebben geboekt. Met Singer in Suit ontstaat er dan meer afwisseling en live interactie.
2 x 30 minuten

2 x 30 minuten

2 x 30 minuten zangset. Veel live zangers zijn slechts te boeken voor een half uur. Singer in Suit verdubbelt de tijdsduur, maar de kosten niet. Singer in Suit kan tijdens meerdere zangsets eventueel een grotere variatie laten zien.
1 x 30 minuten

1 x 30 minuten

1 x 30 minuten zangset. Ideaal als surprise-act, hoogtepunt of afwisseling. Bijvoorbeeld voor programma's met andere livemuziek of dj's. Singer in Suit brengt een herkenbaar en verrassend optreden. Uiteraard live gezongen.

Dit is die leuke zanger voor uw feestje!

Check zijn beschikbaarheid nu, voordat de datum vol is...