band of dj bruiloft
Zoeken jullie entertainment voor het trouwfeest? Willen jullie dan een band of toch een dj voor jullie trouwfeest? Singer in Suit heeft de ideale oplossing en biedt het beste van deze twee werelden. Hij heeft een show als zanger en dj in één. De live interactie van een band en de veelzijdigheid van een dj..samen in één populaire act. Waarom kiezen voor Singer in Suit in plaats van een liveband? Dat leest u in deze blog.

1. Grotere playlist dan een band

Singer in Suit is flexibeler en veelzijdiger dan een liveband. Hij biedt zowel live interactie als dj sets. Zijn optredens zijn daarmee zeer afwisselend en verrassend. Qua muziekstijlen kan Singer in Suit echt alle kanten op, veel meer dan een liveband die is gebonden aan een repertoire van bijvoorbeeld 50 songs. Voor u betekent dat meer variatie in muziek en snel inspelen op de sfeer van het moment.

2. Geen wisselingen in bezetting

Livebands hebben regelmatig wisselingen qua bezetting. Een nieuwe gitarist, een nieuwe drummer: et cetera. Maar misschien ook wel een nieuwe zanger of zangeres. Het gezicht van de band! Misschien wilde u een band juist boeken vanwege een bepaalde zanger of zangeres. Het komt bijvoorbeeld regelmatig voor dat een bruidspaar (pas) tijdens het trouwfeest wordt verrast met een nieuwe zanger of zangeres. Natuurlijk kan het ook goed uitpakken, maar misschien bent u wat minder gecharmeerd van deze nieuwe frontman of -vrouw. Singer in Suit is in ieder geval een onafhankelijke en exclusieve act. De artiest op de foto’s, video’s en audiofragmenten is degene die op jullie trouwfeest komt optreden.

3. Meer ‘in the mix’ dan een band

Bands spelen vaak setlijsten of nummers bij ingeving, waarbij tussendoor behoorlijk lange stiltes kunnen vallen. Zeker als er nog overleg moet worden gepleegd, als bandleden elkaar niet verstaan of als de bandleden nog even moeten nadenken over het arrangement. Singer in Suit draait als dj veel in een opbouwende mix, zodat mensen lekker kunnen blijven dansen. Ook tijdens zijn live-optredens maakt hij een mooie mix, met leuke overgangen en medleys. Als er al stiltes vallen, dan zijn deze functioneel en bovendien erg kort zodat de energie op de dansvloer behouden blijft.

4. Geen pauzes tijdens jullie trouwfeest

Een goede liveband kan fantastisch zijn tijdens een trouwfeest. Maar wat gebeurt er als de band pauze heeft? Vaak zakt de sfeer dan in en wordt er wat rustige pauzemuziek aangezet, op een zachter volume. Bij Singer in Suit hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. Zijn programma’s als zanger en dj hebben namelijk geen pauzes. Mooie live-optredens en heerlijke dj-sets gaan naadloos in elkaar over. Zo kan Singer in Suit feesten en evenementen levendig houden, zonder dat de sfeer inzakt.

5. Compacter dan een band

Veel livebands gebruiken nogal wat ruimte. Soms zelfs midden in een zaal of tent, misschien zelfs op een onhandige of ongepaste plek. Bij Singer in Suit is alle techniek compact opgenomen in en nabij de dj booth. Singer in Suit gebruikt minder ruimte dan een volledige liveband, zodat er meer ruimte overblijft voor andere doeleinden.

6. Een strakkere opstelling dan een band

Naast ruimte gebruiken bands veel meer kabels dan Singer in Suit. Logisch natuurlijk, omdat er meer verbindingen moeten worden gemaakt. Helaas kan de bekabeling ook lelijk in het zicht liggen. Niet zo fraai, zeker niet op een mooie locatie. De opstelling van Singer in Suit is mooier en netter dan bij veel bands. Geen kluwen met kabels, versleten kisten en naar bier stinkende speakers. Singer in Suit verzorgt een zeer representatieve opstelling die wordt afgesteld op uw feest of evenement. Omdat Singer in Suit opstellingen in zwart en wit biedt, kunnen jullie de opstelling altijd afstemmen op de locatie en uw wensen.

Tagged with →